2011. szeptember 28., szerda

Me' mér ne

Először is szeretném üzenni annak a csövesnek az Astoriánál, aki beszólt nekem valamit amit nem hallottam, miután nem akartam neki tüzet adni, hogy basszon fossal.
Ez volt az a dolog amit a legfontosabbnak tartottam, most pedig jöhet a bemutatkozás - én vagyok az aki ezt a blogot fogja írni - ennyi elég is.
Ez a blog írósdi dolog azért szar, mert állandóan ezen az elbaszott politikán jár az eszem, de arról meg csak nem írhatok a blogomban. Épp ezért az unalmas hétköznapjaimról fogok írni, esetleg megfűszerezve részegesen érthetetlen analógiákkal, amik általában csak a szerző szerint poénosak.
Sajnos most még ilyen olcsó poénok sem jutnak eszembe, de akinek nincs jobb dolga, az olvassa csak ezt a szennyet. Mostanra talán már észrevette a kedves olvasó, hogy x soron át (nem tudom, ez hogy fog megjelenni) írtam a semmiről: semmi újat nem nyújtottam, se rólam nem derült ki semmi, sem arról, amiről írni fogok. A másik dolog, amit észrevehettetek (ugye nem baj, ha t/2-ben tegezlek titeket?), az hogy nem tudom kulturáltan kifejezni a nemtetszésemet. Még igénytelenebbé teszi az írásomat az a tény, hogy a szókincsem nem elég hogy trágár, de szegényes is, úgyhogy valószínűleg állandóan ugyanazokat a káromkodásokat fogom használni. A "baz+", a "kurva" és a "szar"-nál kb. ki is merül a fegyvertáram. Ennek az egyetlen előnye az, hogy minél többször írom le ezeket, annál inkább fogom őket én magam is unni, és talán szép lassan le is szokok a használatukról. (Ez elég valószínűtlen)
Amúgy elárulom, hogy semmi kedvem ezt a szart írni, de így apával el tudom hitetni, hogy tanulok. Egyetemista vagyok, és egy szállodában lakok apámmal. Leszarom hogy mit gondoltok erről. Saját döntésem volt, hogy ne koliba menjek. Most viszont apa elaludt, úgyhogy már nem is kell beadandó írást tettetnem - magyarul mára búcsúzom.
Amúgy én is őszintén remélem, hogy legközelebb valami értelmesről is fogok írni.

Viszontlátásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése