2011. október 18., kedd

Már kezdted azt hinni hogy nem lesz több

Pedig de. Nagyon fontos dolgokról kell beszámolnom. Ha jól tudom, a magyar nyelvtanban a hogy elé mindig kell vessző. Persze lehet, hogy rosszul tudom. A címben viszont nincs vessző a hogy előtt. Meg az előző mondatban sem. Az előző mondatban lehet, hogy idézőjelbe kellett volna tenni. Viszont én nem törődök egy olyan szaros kis szó helyesírásával, mint amilyen a VESSZŐ, hogy. Ez a kis szó ugyanis pont olyan szaros, mint a bal kezeden lévő gyűrűsujjadon a piszok. Nézd meg, tényleg ott van. Fuj, ne is érj hozzám, undorító vagy, kedves olvasó.

A megoldás egyszerű lenne: meg kellene tisztítani. Ez sok dologra igaz ebben az országban. Egyszerű megoldás van mindenre, és minden sokkal egyszerűbb lehetne, ha az emberek nem olyan szarrágók lennének, mint amilyen te is vagy. Hiába sértődsz most meg, ha magadba nézel (nem is kell annyira mélyen,) tudod hogy igaz.

Szomorú vagyok. Azt látom a Barátok közt-ben, hogy Bandika csajozni készül. Lassan András lesz belőle. Ez azt jelenti, hogy öregszem. Még emlékszem rá, amikor még kis porbafingó volt. Nehéz az ilyetén változások szemtanúja lenni. Sokszor viszont pont a változás az, ami kell. Például kevesebb olyan ember kéne, amilyen te és a barátaid vagytok, és több olyan, mint én. Azt hiszem, ha sok lenne belőlem, akkor segítenék magamnak kiépíteni egy olyan világot, amelyben csak olyan emberek vannak, mint én. Képzeld csak el: ha csak "én"-ek lennének, és te nem lennél, akkor el se tudnád képzeli... amit el kell képzelni. Mert nem léteznél.

Vége.

Na jó, ne legyen ennek ilyen szar hangulata, itt az új kedvenc vicced:

Egy fickónak nagyon megtetszik a titkárnő az irodájukból, és le akar feküdni vele, de a titkárnőnek már van barátja. A fickó egy nap mégis bemegy az irodába és azt mondja neki:  - Adok neked 10.000 Ft-ot, ha lefekszel velem! - Hogy képzeled, nem fekszem le veled. Különben is van barátom – válaszolja a titkárnő. - De villámgyors leszek, csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felve...szed addigra kész is vagyok! - Meggondolnám. Felhívom a barátomat – válaszolja a lány, és előveszi a telefonját, és elmondja a barátjának az ajánlatot. - Kérjél 20.000 Ft-ot Marika, a lényeg, hogy nagyon gyorsan kell felvenned azt a földről, és akkor addig még a sliccét se tudja majd lehúzni!  Azonnal hívjál fel, ahogy megvan a pénz! – válaszolja a barátja, és a titkárnő elfogadja az ajánlatot.  Eltelik egy félóra, de nem telefonál. Eltelik egy óra, a titkárnő még mindig nem telefonál.  Két óra múlva végre csöng a telefon:  - Drágám, ez szörnyű volt, csak ötforintosai voltak!

Elég szar az ízlésed; ez a vicc nem is vicces.

Viszonthányásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése