2011. október 23., vasárnap

Semmi kedvem ehhez

De ti unatkoztok, úgyhogy itt a következő bejegyzés.

Hát most már aztán kimondom amire gondolok: a büdös kurva anyját annak a mocsoknak. Az egyetem két épülete között egy forgalmas út van. Pedig más is lehetne. Például akármi, ami nem egy forgalmas út. A 20 perces szünetből elmegy minimum 5, amíg elérek egyikből a másikba. Pedig a rakparton megy az ezzel párhuzamos út, oda le lehetne terelni minden forgalmat.

A biciklisekkel is tele a tököm. A buszt mindig feltartják, veszélyessé teszik a közlekedést, és még nekik áll feljebb. Remélem az olvasóim között sok biciklis van. Örömmel tölt el, hogy felidegesítem őket, és ők erre nem tudnak reagálni.

Undorító népségnek tartom továbbá a gyalogosokat. A statisztika szerint minden harmadik ember akit az utcán látunk, gyilkos, perverz erőszakoskodó, tolvaj, rabló, vagy más bűnöző. Azt hiszem, az egyetlen oka annak, hogy nem szoktam belé kötni az emberek, a szép izmos, kidolgozott felsőtestem. Ilyenek vagytok ti, gyalogosok: megátalkodott bűnözők, viszont gyáva férgek, akik csak 3-an mertek rátámadni egy védtelen kislányra, akinek fél lába van, az is begipszelve.

Következnek a motorosok. A motorosok okozzák a legtöbb balesetet, és ezért azt hiszik magukról, hogy menők.Mindezt ordítva adják mindenki tudomására, vigyázva, hogy jól be legyen csatolva a bukósisakjuk, amit csak málnaszörp iváshoz vesznek le.

Az autóvezetők suttyók.

Akik tömegközlekedést használnak, azok vagy álszentek, vagy csóringerek, akiknek nincs pénzük autóra/egy normális belvárosi házra, ami közel van a kocsmához.

Még szerencse, hogy csak Budapesten ilyen szar a helyzet. Az ország többi részében élők csak simán parasztok, de legalább nem olyan rosszindulatúak, mint a pesti görény társaság. Na jó, ők is olyan rosszindulatúak. Aki úgy gondolja, hogy nem illik rá a leírás, írja meg nyugodtan megjegyzésbe, majd én bebizonyítom, hogy de.

Van például egy barátom, aki azt képzeli magáról, hogy jó fej. Ez majdnem igaz is, csak éppen ő is olyan szarzsák mint a többi ember.

És különben is, ki a rák az a Shayne Ward???

Viszontládásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése