2012. október 21., vasárnap

A babgulyás nagyon finom

Szhervusztuk kedves és goromba fiúk lányok kutyák és gombák.

Az a hírem van, hogy este sötét szokott lenni. Ezt lehet, páran már észre is vették, DE! Most bebizonyítom, hogy még egy ekkora hírértékű mondolatot is túl lehet szárnyalni. Biztos senki nem számít arra amit most fogok mondani: Nappal ... dobpergés ... világos van! A kivétel meg erősíti a szervezetet.

Na már most ez a két tény jó hogy le lett tisztázva, most pedig következik a probléma. Van ugyanis még egy dolog, ami világos: méghozzá az, hogy nem csak az éjszaka, hanem sok ember is sötét. Nem első sorban a bőrszínre gondolok. Inkább az olyan emberekre, akik elég sötétek ahhoz, hogy az afroamerikai embertársait feketének hívja. Ők ugyanis nem feketék, hanem barnák. Hogy miért nem hívja akkor őket senki barnának? Valószínűleg azért, mert nem az a nevük. Persze lehet, van olyan, akinek pont az. De egyet biztosan tudok, akinek nem az; mert az övé az, hogy Tamás bátya.

Joggal teheti fel magának az olvasó a kérdést, hogy mindez hogy vonatkozik a címhez. A magyarázat pedig az, hogy a babgulyás nagyon finom. Ugye, amikor megtudjuk a választ az ilyetén találós kérdésekre, rájövünk, hogy teljesen magától értetődő; és nem is értjük, eddig hogy nem jöttünk rá.

Ehhez vonatkozik a következő toplistám: Top 7 törpe a Hófehérke és a hét törpéből

7. Hannibál
6. Szépfiú
5. Batman
4. Wee-Man
3. Dzsoni
2. Hapci
1. Morgó

Talán észrevette az olvasó, hogy a lista nem teljesen akkurátus. Ez azért lehet, mert én nem azokat a neveket listáztam, amik Walt Disney szerint voltak a törpék nevei, hanem az igazi nevüket lepleztem le. Mint már mondtam, amikor tudjuk a választ egy kérdésre, akkor nagyon könnyű válaszolni. Így például, ha megmondom, hogy miért az Morgó álneve, hogy Kuka, akkor az olvasó tudni fogja, hogy azért, mert szereti a fánkot.

Éppen ezért létrehoztam egy fórumot, ahol az olvasók kommunikálhatnak velem. Egy elektronikus cím, ami nem más, mint babgulas@gmail.com .

Ha valakinek fontos közölnivalója van a bloggal vagy a babgulyásokról általában, az megteheti elektronikus levélküldés formájában. Elmondhatjátok, mi a véleményetek rólam vagy Obamáról, hogy mi tetszett vagy mi nem tetszett a blogban, vagy miről szeretnétek, hogy írjak. Én ezeket majd jól elolvasom, és nem fogok írni róluk.

Kivéve, ha arra méltónak találom a témát. Ezen kívül, aki igényli, kaphat elektronikus üzenetet, ha a blog új bejegyzéssel gazdagszik.

Továbbá feltehettek kérdéseket a cipőkészítés tudományáról, csak arra nem fogok válaszolni.

Ja és nem kell aggódni, türelmes ember vagyok, retardáltakkal is szóba állok, ez nem kell hogy visszatartson senkit.

Megszólításnak, aki nem ismer személyesen, a Kedves/Tisztelt Mr. Babgulas megfelel.

Viszontámadásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése