2012. február 20., hétfő

Új bejegyzés

Bizony, itt egy bejegyzés megint. Ez a bejegyzés kicsit más lesz a megszokottnál, ugyanis egy hasznos dologról fogok írni. Művészetet fogok tanítani. Úgyhogy mindenki fogjon papírt és ceruzát, és rajzra fel!
Első lecke: rajzolunk egy hőmérőt. Bár, ha jobban belegondolok, jobb lesz, ha valami könnyebbel kezdünk: a papír közepére rajzoljunk egy pöttyöt.
Bár nem látom, hogy a kedves olvasó mit csinál, tudom, hogy nem jó. Pöttyöt rajzolni nem úgy kell, hogy a gép előtt ülünk és nincs előttünk se papír, se ceruza. Aki meg tényleg olyan hülye volt, hogy elkezdte azt csinálni, amit írtam, az is rosszul csinálta, mert nem pont a papír közepére rajzolta a pöttyöt. Aki igen, az csalt, mert vonalzót használt, pedig én csak papírt és ceruzát mondtam. Kérdések megelőzése végett: toll nem jó.
Azon röhögök, hogy vonalzó nélkül nem tudtátok megtalálni a papír közepét. Az senkinek nem jutott eszébe, hogy kétszer kettéhajtsa a papírt. Akinek meg igen, az meg elrontotta a papírját azzal, hogy hajtogatni kezdte. Azok a hajtásnyomok látszani fognak, pedig amit rajzolni akartunk, ahhoz sima papír kellett volna.
Ráadásul még a pötty méretét sem tudtátok rendesen eltalálni. Mindenki nézzen rá arra, amit rajzolt, és ha az túl kicsi, akkor a rajzoló retardált, ha meg túl nagy, akkor meg hülye.

Nem is értem, miért próbálom a tehetségemet ilyen tehetségtelen emberekre pazarolni.

Viszontlámpásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése