2012. január 17., kedd

Érdekesség

Hallottam ma egy érdekes történetet. Két gyépés tiszavasvári srácról szól, akik elmentek egy tehénhez és - meghúzták a farkát? - nem, de majdnem. Szóval olyan remek ötletük támadt, hogy ezt a tehént ők jól szájbaszexuálják. Ezzel nem is lenne semmi baj, ízlések és pofonok. Vannak olyan ember nők, akik helyett lehet, hogy az olvasó is egy tehenet választana.
A baj csak az volt, hogy a boci a péniszre azt hitte, hogy tőgy, vagy legalábbis valami olyasmi, amivel akkor jár jól, ha nem engedi el. Végül hívtak orvost, vagy állatorvost. A fiúk farkából csak egy csonk maradt. Vagy csak az egyik volt, nem tudom. Ha mindkettő, akkor a 2. még hülyébb, mint az első, mert ő az után kezdett a liezonba, hogy látta, mi lett az elsővel. De, mint mondtam, gyépések voltak.
Úgy látszik, Tiszavasvári Szabolcs Zuglója - a Cshapó névre hallgató gyöngyszem is ott leledzik.
http://www.youtube.com/watch?v=whSUVz96jcU
Azt már tudtuk, hogy a művészek nem normálisak - volt aki a saját apját az ördöggel tévesztette össze; volt, aki úgy gondolta, eggyel több füle van a kelleténél; volt, aki egy elvesztett tenisz meccs után véletlenül megölte ellenfelét - pedig csak kasztrálni akarta.
Cshapó művész úr származásáról érdemes tudni, hogy édesapja a bátyja.
Miután ezt végig gondoltátok, figyelmetekbe ajánlanám kicsinyuszi1992 intelligens hozzászólását: "Ne nagyon cigányozzatok buzi parasztok... vannak azé kivételek ti köcsög paraszt genyok!!!!!! Rohaggyá meg!!!!!"

Asztala Viszlát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése