2013. január 1., kedd

Takarmányban gazdag boldog új évet mindenkinek

Na ki emlékszik még minek volt 2012 a nemzetközi éve? Én tudom! Senki. Ezért elárulom, hogy 2013 valami másé lesz.
A statisztikák szerint az emberek szilveszterkor többet szellentenek mint az év többi napján, ugyanis a tűzijátékok miatt úgysem lehet hallani. Úgy is ki kell engedni az év alatt felgyülemlett gázt. Egyet kell értsek Veled, kedves olvasó: az emberek undorítóak. Ráadásul a legtöbbnek nincs is olyan jó írói készsége mint nekem.
Tehát ezt csináljátok szilveszterkor Ti, kedves olvasók. Hogy mit csináltam én, az esztendő fordulóján? Elmentem az óriásburger boltba, hogy egyek egy gyrost. Ennél jobb szilveszteri mókát aligha tudnék elképzelni.

2013-ra a tanácsom az olvasóknak, hogy legyenek biztonságban, érjenek utol, lássanak csodát, csináljanak dolgokat, pihenjenek alvás közben, egyenek a szájukkal, ne mossanak kezet ha nincs víz, ne focizzanak, ha nincs labda, pukkasszanak ki lufikat, ha nem tetszik nekik hogy sárga a színük. Kerüljék el a Duna krokodiloktól hemzsegő részét, kerüljék el a Tisza piranjáktól hemzsegő részét, kerüljék el a nyóckert, kivéve ha ott van dolguk. Ne legyen a nyóckerben dolguk, kivéve ha máshol nem kapnak munkát. Ne keressenek munkát, kivéve ha nincs munkájuk, de kéne. Ne fogadjanak el olyan munkát, amit nem maguknak ajánlanak fel, kivéve ha jó a fizetés.

Valamit mindenki próbáljon meg megváltoztatni az új évben: te dagadt kis törpe te foggyá le, te sovány gyerek szedjél fel pár kilót, mer mindketten undorítóak vagytok. Te, aki egész nap a gép előtt ülsz, állj fel, az a mozgáskorlátozott ember meg növesszen lábakat, mer zavar hogy földig ér a töke.

Ezen kívül mindenki intézze el hogy ne legyen globális felmelegedés, háború, betegség, és ketchupos pizza.

Viszontbálványozásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése